Webwinkel

Boek ‘Boelwerf IN BEELD’

Het unieke fotoboek “Boelwerf in Beeld” werd voor de eerste keer in 2014 uitgegeven. De samenstelling van het boek was in handen van rijksarchivaris Johan Dambruyne en Anthony Demey. Het boek kwam er met de samenwerking van Op Stoapel, Provincie Oost-Vlaanderen en het Rijksarchief. Alle info kan je hier raadplegen. Bestellen kan via het contactformulier.

Boek ‘Made in Belgium by Boelwerf’

Op Stoapel is bijzonder trots op het boek Made in Belgium by Boelwerf dat uitgegeven werd in 2019. Het bevat de lijst van alle bouwnummers gerealiseerd door de scheepswerf in Temse gedurende haar 165- jarig bestaan. Het is tevens een kijkboek met unieke foto’s en bijbehorende kleine verhaaltjes. Alle info kan je hier raadplegen. Bestellen kan via het contactformulier.

Zet een kaars voor je raam vannacht

In samenwerking met de kunstenares Diana Coppens verkochten we kraantjes uit keramiek of porselein. Alle vervaardigde kranen zijn uniek, gepatineerd, gesigneerd, genummerd en van een batterijlichtje voorzien dat huis en hart zal verwarmen.

De actie is momenteel afgelopen.

 

Koffietas en speelkaarten

Rond WO II gaf de onderneming, toen nog ‘Jos. Boel & Zonen’, twee kaartspelen uit: één in het blauw en één in het rood. We hebben de authentieke kaarten in het blauw laten herdrukken. Het is een volwaardig kaartspel, met aan de ene zijde de kaartafbeeldingen, aan de andere zijde reclametekst en illustratie. Daarnaast hebben we ook een degelijke metalen mok laten maken met daarop het logo van Op Stoapel. Beide gadgets zijn verkrijgbaar tegen 8 euro per stuk. Bestellen kan via het contactformulier.

DVD-ROM Archief Bedrijfsblad Boelwerf

De in de volksmond genoemde “Zoatbloadjes” , het bedrijfsblad van Boelwerf van 1969 tot 1992, werden allemaal verzameld, gedigitaliseerd en op DVD-ROM gezet. Kostprijs is 5€ voor leden en 7,5 € voor niet leden. Verzending is 2,5€ extra. U kan dit uniek document bestellen via het  contactformulier + storting van het vereiste bedrag op ons rekeningnummer BE46 7370 3974 0236 van KBC, BIC: KREDBEBB met vermelding van ‘DVD bedrijfsblad’.

Fotoboek ‘Boelwerf in beeld’

Dit mooie boek van auteur Johan Dambruyne is momenteel uitverkocht, maar laat zeker iets weten via contactformulier als je interesse hebt.

 

Copyright Op Stoapel VZW   |   site by WebXclusive®, digital marketing agency

Facebook Iconfacebook like button