Word vrijwilliger

Op Stoapel vzw zoekt enthousiaste vrijwilligers

Wij doen een oproep aan kandidaat vrijwilligers die zich willen inzetten om de doelstellingen van Op Stoapel te verwezenlijken.
Wij zijn ervan overtuigd dat er in de werking van Op Stoapel wel één of meerdere aspecten te vinden zijn die in de lijn liggen van verwachtingen van kandidaat-vrijwilligers.
Wij denken aan hulp/assistentie om tentoonstellingen mee op te zetten. Toezicht houden – ontvangst publiek – ideeën spuien en ontwikkelen – het woord van Op Stoapel verspreiden.

stand Op Stoapel 'Weekend op de helling’ Rupelmonde, 2013

stand Op Stoapel ‘Weekend op de helling’ Rupelmonde, 2013

We houden maandelijks een bestuursvergadering waarop kandidaat bestuursleden van harte welkom zijn. Onze belangrijkste evenementen zijn Erfgoeddag in april, diverse stands op maritieme evenementen in de zomer en onze jaarlijkse uitstap. Daarnaast werken we ook aan eigen tentoonstellingen en zijn we een kenniscentrum voor mensen die informatie zoeken over Boelwerf.  Het eigen archief in opbouw is hierin als maar belangrijker, het inventariseren vergt nog zeer veel werk en ook hier kunnen we hulp gebruiken. We adviseren ook overheden en doen ook voorstellen om het erfgoed van de scheepsbouw te ontsluiten. Kandidaat-vrijwilligers  kunnen zich melden via het contactformulier van onze vereniging.

Copyright Op Stoapel VZW   |   site by WebXclusive®, digital marketing agency

Facebook Iconfacebook like button