Boekvoorstelling ‘Made in Belgium by Boelwerf’

Vijfentwintig jaar na de teloorgang van Boelwerf Temse presenteerde erfgoedvereniging Op Stoapel vzw het boek Made in Belgium by Boelwerf. Dit overzichtswerk legt de focus op het eindproduct van 165 jaar scheepsbouwactiviteit in Temse.
De ruggengraat is een bouwlijst met alle schepen en watergebonden constructies en hun belangrijkste kenmerken.
Het boek is rijkelijk geïllustreerd met zorgvuldig gekozen foto’s uit de archieven van Op Stoapel, het Rijksarchief te Antwerpen-Beveren en de gemeente Temse. Leuke weetjes en historische info vervolledigen deze unieke publicatie.

Hieronder zie je enkele fragmenten uit het boek.

Het boek is meer dan 200 bladzijden dik, voorzien van harde kaft en is een luxe uitgave in een bijzonder formaat. Het is te koop voor 35€. Bestellen kan via overschrijving van 35€ (exclusief 7€ verzendingskosten) op rekeningnummer BE46 7370 3974 0236 van Op Stoapel vzw met vermelding van ‘MIBB’, uw naam en afleveradres.

Op 7 januari 2020 was er een boekvoorstelling voor de pers in AC De Zaat. We willen de gemeente danken voor de medewerking aan deze boekvoorstelling. Het boek werd voor het grote publiek ook voorgesteld op de nieuwjaarsreceptie van Op Stoapel vzw op zaterdag 11 januari 2020 om 14u in wijnbar De Correctie, Cauwerburg 115, 9140 Temse.

Leden van Op Stoapel kunnen het boek aankopen voor 30€ op vertoon van lidkaart. Lid worden kan via ons contactformulier.

Het boek kan ook gekocht en afgehaald worden bij enkele bestuursleden. Neem contact op met Op Stoapel via info@opstoapel.org of telefonisch op volgende nummers 0473 47 60 50 (Eddy Van Grevelinge), 0496 12 24 03 (Paul Bertolo). Ondertussen is de eerste druk bijna uitverkocht.

Vragen en bestellingen kunnen ook via ons contactformulier.


Copyright Op Stoapel VZW   |   site by WebXclusive®, digital marketing agency

Facebook Iconfacebook like button