Boekvoorstelling ‘Made in Belgium by Boelwerf’

Vijfentwintig jaar na de teloorgang van Boelwerf Temse presenteert erfgoedvereniging Op Stoapel vzw het boek Made in Belgium by Boelwerf. Dit overzichtswerk legt de focus op het eindproduct van 165 jaar scheepsbouwactiviteit in Temse.
De ruggengraat is een bouwlijst met alle schepen en watergebonden constructies en hun belangrijkste kenmerken.
Het boek is rijkelijk geïllustreerd met zorgvuldig gekozen foto’s uit de archieven van Op Stoapel, het Rijksarchief te Antwerpen-Beveren en de gemeente Temse. Leuke weetjes en historische info vervolledigen deze unieke publicatie.

Hieronder zie je enkele fragmenten uit het boek zoals het er ongeveer zal gaan uitzien.

Het boek heeft wat vertraging opgelopen maar het is dan ook meer dan 200 bladzijden dik. Het is een luxe uitgave in een bijzonder formaat en voorzien van een harde kaft.

Made in Belgium by Boelwerf wordt voorgesteld op de nieuwjaarsreceptie van Op Stoapel vzw op zaterdag 11 januari 2020 om 14u. in wijnbar De Correctie, Cauwerburg 115, 9140 Temse.

Het boek zal daar ook te koop zijn voor 35€. Het boek kan ook besteld worden vanaf 11 januari 2020 door overschrijven van 35€ exclusief 7€ verzendingskosten, te storten op rekeningnummer BE46 7370 3974 0236 van Op Stoapel vzw met vermelding van ‘MIBB’, uw naam en afleveradres.

Leden van Op Stoapel kunnen het boek aankopen voor 30€ op vertoon van lidkaart en indien er niet is vooringetekend (max. 1 boek per lid).

Lid worden kan via ons contactformulier.

Het boek kan gekocht en afgehaald worden bij enkele bestuursleden door op voorhand contact op te nemen met Op Stoapel via info@opstoapel.org of telefonisch op volgende nummers 0473 47 60 50 (Eddy Van Grevelinge), 0486 89 76 85 (Lieven Muësen), 0496 12 24 03 (Paul Bertolo).

Vragen en bestellingen kunnen ook via ons contactformulier.


Copyright Op Stoapel VZW   |   site by WebXclusive®, digital marketing agency

Facebook Iconfacebook like button