Nominatie Wase erfgoedprijs 2020

We kregen afgelopen weekend heugelijk nieuws! Ons boek “Made in Belgium by Boelwerf” werd genomineerd voor de Wase Erfgoedprijs 2020.

Erfpunt en Erfgoedcel Waasland organiseren voor de tweede keer de Wase Erfgoedprijs. De focus ligt dit jaar ligt op het onroerend erfgoed. Onroerend erfgoed is het geheel aan erfgoedelementen die boven- en/of ondergronds bewaard zijn en een waarde hebben op archeologisch, bouwkundig of landschappelijk vlak, inclusief de cultuurgoederen die er onlosmakelijk mee verbonden zijn.

Op de website www.waseerfgoedprijs.be worden alle genomineerde projecten aan het publiek gepresenteerd, in woord en beeld. Het zijn er 23, en wat opvalt is de grote diversiteit aan projecten. Lees hier alles over de nominatie voor ons boek “Made in Belgium by Boelwerf”.

We werden door de gemeente Temse voorgedragen voor deze prijs. De Wase Erfgoedprijs wordt op zaterdag 28 november 2020 uitgereikt. De genomineerde projecten worden door een jury beoordeeld op basis van hun verdienste, hun voorbeeldfunctie, hun vernieuwend karakter en hun maatschappelijke relevantie.Copyright Op Stoapel VZW   |   site by WebXclusive®, digital marketing agency

Facebook Iconfacebook like button