Vlaggen - Op Stoapel

Nieuwjaarsreceptie 2017

Nieuwjaarsreceptie Op Stoapel:

Op zaterdag 14 januari 2017 houden we onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Leden maar ook niet-leden zijn van harte welkom vanaf 14u uur in wijnbar De Correctie, Cauwerburg 115, 9140 Temse.

Voor de receptie kan u vanaf 13u een bezoekje brengen aan ons clublokaal ’De Stuurhut’ (bedrijventerrein achter De Correctie).

We geven een overzicht van onze activiteiten van 2016 met de presentatie van ons jaaroverzicht (brochure gratis voor alle leden). U kan kennis maken met onze bestuursleden en de werking van onze vzw. In De Correctie is een minitentoonstelling opgesteld met enkele schenkingen, waaronder een maquette van carferry ’Prins Philippe’. We brengen ook een portret van de eerder dit jaar overleden, José De Staelen, medestichter van Op Stoapel. Ten slotte stellen we  in premiere ons plan POSES (Project-Ons-Scheepsbouw-Erfgoed-Scheldeland) voor dat een permanente herinnering aan de roemrijke scheepsbouw wil evoceren op site De Zaat.

Op Stap met Op Stoapel

We kunnen nu al melden dat Op Stoapel, naar jaarlijkse gewoonte, op stap gaat op 1 april 2017 naar Wallonië.Op het programma staat een bezoek aan de Kabellift Strépy/Thieu en het Hellend vlak van Ronquières.
Het voorlopige programma vind je hier.

Hernieuwing van het lidmaatschap

Door storting van € 15 (gewoon lid) of € 25 (erelid) op rekeningnummer
BE46 7370 3974 0236 van KBC, BIC KREDBEBB of cash op de nieuwjaarsreceptie. Graag tijdig (= liefst voor midden december) storten. Zoals u merkt hebben we de lidgelden verhoogd. Dit omwille van de stijgende kosten waarmee we geconfronteerd worden. Bij ontvangst van het lidgeld wordt u een nieuwe lidkaart (geldig tot 31/12/2017) opgestuurd of overhandigd op de nieuwjaarsreceptie. Kent u nog mensen die Op Stoapel willen steunen maar nog geen lid zijn? Geen nood! Ook zij zijn welkom op de nieuwjaarsreceptie en kunnen zich ter plaatse lid maken.

Praktisch:

Alle leden zijn uigenodigd op de nieuwjaarsreceptie, ook partners zijn welkom. Graag een seintje via mail: bertolopaul@gmail.com of opstoapel@scarlet.be, telefoon: 0496 12 24 03 of een briefje naar Oostberg 192, 9140 Temse. Er zal zoals verleden jaar aan de ingang van “De Correctie” aan de leden een jeton worden overhandigd die kan uitgewisseld worden tegen een drankje naar keuze. Sympathisanten zijn eveneens welkom maar maken geen aanspraak op een jeton. Plaats van het gebeuren: wijnbar De Correctie Cauwerburg, 115, 9140 Temse. Parking is er op het bedrijventerrein om de hoek waar ook ons clubhuis ’De Stuurhut’ zich bevindt.

Plaats van het gebeuren: wijnbar de correctie Cauwerburg, 115, 9140 Temse. Parking is er op het bedrijventerrein om de hoek waar ook ons clubhuis ’de Stuurhut’ zich bevindt.

Met de steun van Steylaerts, Temse

Steylaerts logo


Copyright Op Stoapel VZW   |   site by WebXclusive®, digital marketing agency

Facebook Iconfacebook like button