Boek ‘Made in Belgium by Boelwerf’

Deze publicatie zal een geactualiseerde lijst met bouwnummers bevatten, rijk geïllustreerd met unieke foto’s van schepen en constructies die gedurende meer dan 100 jaar zijn gebouwd op Boelwerf in Temse.

De bouwlijst wordt voorafgegaan door een beknopt geïllustreerd historisch overzicht, uitleg bij de soorten schepen en een inleiding van de makers. Dit boek is een realisatie van Op Stoapel vzw en het Rijksarchief van Antwerpen – Beveren met de steun van het gemeentebestuur Temse en Erfgoedcel Waasland. Meer info hier.

Hieronder zie je enkele fragmenten uit het boek zoals het er ongeveer zal gaan uitzien.

Het publiek kon het boek bestellen via voorintekening tot 30 augustus 2019. Deze voorintekening is nu afgesloten.

Het boek zal voorgesteld worden op de filmvoorstellingen over Boelwerf op 30 november en 1 december 2019 in de Roxy te Temse. Voorintekenaars waarvan de naam wordt gepubliceerd achteraan in het boek, kunnen hun boek afhalen. Het boek zal er ook te koop zijn voor 30€ voor niet-leden en 25€ voor leden van Op Stoapel vzw. Het boek kan ook besteld worden door overschrijven van 30€/25€(leden) exclusief 7€ verzendingskosten, te storten op rekeningnummer BE46 7370 3974 0236 van Op Stoapel vzw met vermelding van ‘MIBB’, uw naam en afleveradres.


Copyright Op Stoapel VZW   |   site by WebXclusive®, digital marketing agency

Facebook Iconfacebook like button