Maquette

Stand Lindenhof Temse 2015

Het is misschien ook wel eens goed om even achter de schermen te kijken hoe de mensen van Op Stoapel zich engageren en klaarstomen om een stand op te stellen en te bemannen.
Het eerste is natuurlijk het materiaal verzamelen, wat gebeurt in de stuurhut (zo is ons magazijn gedoopt, en dopen daar zijn  we goed in)

Laden

De wagen staat klaar om te laden.

Nadat de wagen of wagens geladen zijn gaan we kijken waar we moeten zijn, deze keer dichtbij in Temse  in “Het Lindenhof” Daar begint dan het uitladen en opstellen van het materiaal zodat er een mooi en appetijtelijke minitentoonstelling ontstaat.

Maquette en kranen.

Marc die zijn kranen koestert en dat is toch wel nodig met deze fragiele voorwerpen.

 

DSC_0125-2

Eddy aan de gang met het fotomateriaal.

Ook Eddy gaat aan de slag en weet zowat op alles een oplossing om foto’s en maquette tot een mooi geheel te maken. Op die manier wordt dan de ruimte gevuld opdat iedereen op een rustige en gemakkelijk de stand kan bekijken.

Maquette

De maquette, het pronkstuk van menig stand al geweest.

 

Gesprekken

Uitleggen en dikwijls herkennen van ex collega’s

foto

Zicht naar een andere hoek waar het accent ligt op foto’s.

Veel beeldmateriaal ligt op tafels en is voor iedereen vrij te bekijken, uiteraard ontstaan daar de meest boeiende verhalen en wordt er veel verteld over wie en wat op de werf. Veel van deze verhalen zijn werkelijk pareltjes van Temse en omstreken.

Gesprekken

Hier zie je zo een geanimeerd gesprek.

En op die manier gaat de dag heel snel vooruit en ben je toe aan het afbreken en terug inpakken van het materiaal om het terug te brengen naar de stuurhut. Klaar voor de volgende stand die er aankomt.

Trots als we zijn nog een beeld van de PHB kraan.

Kraan

PHB terug in volle glorie, alleen niet zo groot als toen.


Tagged: , ,


Copyright Op Stoapel VZW   |   site by WebXclusive®, digital marketing agency

Facebook Iconfacebook like button