Op Stoapel op Weekend op de helling

Zoals de afgelopen jaren waren we ook nu weer te gast op ‘weekend op de helling’ in Rupelmonde , georganiseerd door onze vrienden van vzw Tolerant. Dit jaar was de stand in twee delen opgezet, waarvan het deel met de maquette te vinden was in de gele container op het eerste verdiep, de maquette kwam hier heel mooi tot haar recht. Wie goed opgelet had kon zien dat er een aantal op schaal gemaakte kranen zijn toegevoegd. Er wordt dus werk gemaakt om de maquette in de toekomst nog verder uit te breiden. Hopelijk krijgt ze in de toekomst ergens een vaste plaats zodat ze permanent kan bewondert worden.

Maquette

Maquette

De bijhorende foto’s maakten het geheel compleet en overzichtelijk. Deze lagen ter inzage recht tegenover de maquette zoals op de foto te zien is.

Tafel met foto's

Tafel met foto’s

Beneden stond dan onze gekende promostand bemand door onze vrijwilligers met foto’s over de historiek van Boelwerf, tablets met filmmateriaal en de nodige documentatie.

De stand beneden.

De stand beneden.

 

Tablets gaven filmfragmenten weer.

Tablets gaven filmfragmenten weer.

In de voormiddag hielden we een bestuursvergadering en overlegden we hoe we de stand op zijn best konden presenteren.

DSC_0010

Medewerkers in overleg

 

Marc die zich bezighoud met het ontwerpen van de kranen.

Marc die zich bezighoud met het ontwerpen van de kranen.

 

Tot slot nog een woord van dank aan vzw Tolerant voor de gastvrije ontvangst.Copyright Op Stoapel VZW   |   site by WebXclusive®, digital marketing agency

Facebook Iconfacebook like button