Nieuwjaarsreceptie 2015

Nieuwjaarsreceptie 2016 Op Stoapel vzw

Op zaterdag 9 januari 2016 houden we onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Leden maar ook niet-leden zijn van harte welkom vanaf 14u uur in wijnbar De Correctie, Cauwerburg 115, 9140 Temse.


We geven een overzicht van onze activiteiten van 2015 met de presentatie van ons jaaroverzicht (brochure gratis voor alle leden). Je kan kennis maken met onze bestuursleden en de werking van onze vzw. In de Correctie zullen alle interviews te zien zijn die het afgelopen jaar zijn afgenomen door CANVAS voor de reeks ’de werkende mens’ en de interviews afgenomen door studenten van het RITS (Brussel).

Wijnbar De Correctie

Wijnbar De Correctie


We leggen ook uit waar uw lidgeld naartoe gaat en wat onze toekomstplannen zijn. We denken hierbij ondermeer aan onze jaarlijkse reis, erfgoeddag 2016 met als thema rituelen (tewaterlatingen, doopplechtigheden, kiellegging…), een zomertentoonstelling in het gemeentemuseum van Temse rond onlangs overleden fotograaf Alex Suanet en een publicatie ’De Zaat vroeger en nu’. Verder lichten we al een tipje van de sluier van het project ’Een plan voor ons scheepsbouw-erfgoed’.


Voor de receptie kan u vanaf 13u een bezoekje brengen aan ons clublokaal ’De Struurhut’. (bedrijventerrein achter De Correctie)

clublokaal 'De stuurhut’ van Op Stoapel, Temse

clublokaal ‘De stuurhut’ van Op Stoapel, Temse

Praktisch:
Alle leden zijn uitgenodigd op de nieuwjaarsreceptie, ook partners zijn welkom. Graag een seintje via mail: bertolopaul@gmail.com of opstoapel@scarlet.be, telefoon: 0496 12 24 03 of een briefje naar: Oostberg 192, 9140 Temse. Er zal zoals verleden jaar aan de ingang van “de Correctie” aan de leden een jeton worden overhandigd die kan uitgewisseld worden tegen een drankje naar keuze. Sympathisanten zijn eveneens welkom maar maken geen aanspraak op een jeton.

Plaats van het gebeuren: wijnbar de correctie Cauwerburg, 115, 9140 Temse. Parking is er op het bedrijventerrein om de hoek waar ook ons clubhuis ’de Stuurhut’ zich bevindt.Copyright Op Stoapel VZW   |   site by WebXclusive®, digital marketing agency

Facebook Iconfacebook like button