Nieuwjaarsreceptie Op Stoapel 2019

Nieuwjaarsreceptie Op Stoapel:

Op zaterdag 12 januari 2019 houden we onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Leden maar ook niet-leden zijn van harte welkom vanaf 14u uur in wijnbar De Correctie, Cauwerburg 115, 9140 Temse.

Voor de receptie kan u vanaf 13u een bezoekje brengen aan ons clublokaal ’De Stuurhut’ (bedrijventerrein achter De Correctie).

We geven een overzicht van onze activiteiten van 2018 met de presentatie van ons jaaroverzicht (brochure gratis voor alle leden). Je kan kennis maken met onze bestuursleden en de werking van onze vzw. We geven toelichting bij ons programma van 2019 dat in teken zal staan van 25 jaar einde Boelwerf. In De Correctie is een minitentoonstelling opgesteld rond de Boelwerf Harmonie.

Harmonie Boelwerf

Harmonie Boelwerf op de doopplechtigheid van de ferry Prins Filip. Foto: Jimmy Hemelaer

We leggen ook uit waar uw lidgeld naartoe gaat en wat onze toekomstplannen zijn. We denken hierbij ondermeer aan onze jaarlijkse reis die ons dit jaar naar Oostende zal voeren eind maart, begin april. Meer info volgt later.

Kinderdijk-pomphuis

Reis Dordrecht 2018: naar de film over Kinderdijk in het voormalige pomphuis, tevens aanlegplaats voor de bootjes.

Hernieuwing van het lidmaatschap

Door storting van € 15 (gewoon lid) of € 25 (erelid) op rekeningnummer  BE46 7370 3974 0236 van KBC, BIC KREDBEBB of cash op de Nieuwjaarsreceptie. Graag tijdig (= liefst voor midden december) storten. Bij ontvangst van het lidgeld wordt u een nieuwe lidkaart (geldig tot 31/12/2019) opgestuurd of overhandigd op de nieuwjaarsreceptie van 12 januari 2019. Kent u nog mensen die Op Stoapel willen steunen maar nog geen lid zijn? Geen nood! Ook zij zijn welkom op de nieuwjaarsreceptie en kunnen zich lid maken ter plaatse.

Praktisch:

Alle leden zijn uitgenodigd op de nieuwjaarsreceptie, ook partners zijn welkom. Graag een seintje via mail: bertolopaul@gmail.com of opstoapel@scarlet.be, telefoon: 0496 12 24 03 of een briefje naar: Oostberg 192, 9140 Temse. Er zal zoals verleden jaar aan de ingang van “de Correctie” aan de leden een jeton worden overhandigd die kan uitgewisseld worden tegen een drankje naar keuze. Sympathisanten zijn eveneens welkom maar maken geen aanspraak op een jeton.

Plaats van het gebeuren: wijnbar De Correctie Cauwerburg, 115, 9140 Temse. Parking is er op het bedrijventerrein om de hoek waar ook ons clubhuis ’de Stuurhut’ zich bevindt.

 


Copyright Op Stoapel VZW   |   site by WebXclusive®, digital marketing agency

Facebook Iconfacebook like button