Nieuwjaarsreceptie Op Stoapel 2018

Nieuwjaarsreceptie Op Stoapel:

Op zaterdag 13 januari 2018 houden we onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Leden maar ook niet-leden zijn van harte welkom vanaf 14u uur in wijnbar De Correctie, Cauwerburg 115, 9140 Temse.

Voor de receptie kan u vanaf 13u een bezoekje brengen aan ons clublokaal ’De Stuurhut’ (bedrijventerrein achter De Correctie).

We geven een overzicht van onze activiteiten van 2017 met de presentatie van ons jaaroverzicht (brochure gratis voor alle leden). Je kan kennis maken met onze bestuursleden en de werking van onze vzw. In De Correctie is een minitentoonstelling opgesteld met enkele items die geschonken zijn aan de vereniging, waaronder een maquette van de Kemira Gas. Er is ook aandacht voor ons 10-jarig bestaan in 2018.
We leggen ook uit waar uw lidgeld naartoe gaat en wat onze toekomstplannen zijn. We denken hierbij ondermeer aan onze jaarlijkse reis.

Kemira Gas-Boelwerf

Maquette Kemira Gas, geschonken door Deloitte Accountancy uit Hasselt


Op Stap met Op Stoapel

We kunnen nu al melden dat Op Stoapel, naar jaarlijkse gewoonte, op stap gaat op zaterdag 24 maart. Op het programma staat een bezoek aan het binnenvaartmuseum in Dordrecht en de molencomplex van Kinderdijk in Nederland. Het volledige programma vind je hier.

Voorstelling inventaris (deel 2) Boelwerf door Rijksarchief Beveren

Op 23 februari 2018 zal in AC De Zaat om 19u, het tweede deel van inventarisatie van het Boelwerfarchief voorgesteld worden door de Heer Johan Dambruyne, Rijksarchivaris, Rijksarchief Antwerpen-Beveren. Deze voorstelling wordt actief door Op Stoapel medeondersteund! Meer details op de Nieuwjaarsreceptie

Hernieuwing van het lidmaatschap

Door storting van € 15 (gewoon lid) of € 25 (erelid) op rekeningnummer  BE46 7370 3974 0236 van KBC, BIC KREDBEBB of cash op de Nieuwjaarsreceptie. Graag tijdig (= liefst voor midden december) storten. Bij ontvangst van het lidgeld wordt u een nieuwe lidkaart (geldig tot 31/12/2018) opgestuurd of overhandigd op de nieuwjaarsreceptie van 13 januari 2018. Kent u nog mensen die Op Stoapel willen steunen maar nog geen lid zijn? Geen nood! Ook zij zijn welkom op de nieuwjaarsreceptie en kunnen zich lid maken ter plaatse.

Praktisch:

Alle leden zijn uitgenodigd op de nieuwjaarsreceptie, ook partners zijn welkom. Graag een seintje via mail: bertolopaul@gmail.com of opstoapel@scarlet.be, telefoon: 0496 12 24 03 of een briefje naar: Oostberg 192, 9140 Temse. Er zal zoals verleden jaar aan de ingang van “de Correctie” aan de leden een jeton worden overhandigd die kan uitgewisseld worden tegen een drankje naar keuze. Sympathisanten zijn eveneens welkom maar maken geen aanspraak op een jeton.

Plaats van het gebeuren: wijnbar De Correctie Cauwerburg, 115, 9140 Temse. Parking is er op het bedrijventerrein om de hoek waar ook ons clubhuis ’de Stuurhut’ zich bevindt.

Met de steun van:


Copyright Op Stoapel VZW   |   site by WebXclusive®, digital marketing agency

Facebook Iconfacebook like button