Nieuwjaarsreceptie 2016

Verslag nieuwjaarsreceptie 2016

Op zaterdag 9 januari 2016 hielden we onze algemene vergadering en stelden we onze ‘stuurhut’ open voor het publiek. Daarna volgde een aangename receptie in wijnbar “De Correctie”

Nieuwjaarsreceptie 2016

10 uur, stuurhut: tijd voor de algemene vergadering en een laatste update voor de receptie

Na de algemenen vergadering waarin de jaarrekening en het werkingsverslag werden goedgekeurd maakten we even tijd voor de inwendige mens, boterhammen met kop en kaas, een traditie is gestart. (bedankt Eddy, Marie-Therese en Martina)  Daarna konden onze leden de stuurhut bezoeken die voor de gelegenheid omgetoverd was in een klein museum met als gidsen Eddy van Grevelingen en Marc Buysse. Ondertussen werd wijnbar ‘De Correctie’ klaargestoomd  voor de ontvangst van onze leden en sympathisanten.

Nieuwjaarsreceptie 2016

Theo en Paul stonden, zoals voorgaande jaren, in voor de ontvangst.

Aan de inkomstand zorgden Theo Baeke en Paul Bertolo voor ledenadministratie en de verkoop van allerlei promotiemateriaal. Bij momenten was het aanschuiven geblazen maar alles verliep in opperbeste stemming.

Nieuwjaarsreceptie 2016

Het volk begon reeds vroeg in de middag binnen te stromen

Voorzitter Lieven Muësen richtte rond drie uur het woord tot de aanwezigen en bedankte iedereen die op één of andere manier heeft bijgedragen tot de verwezenlijkingen van Op Stoapel in 2015. Hij somde vervolgens op wat er was gerealiseerd, en wat we kunnen verwachten in de toekomst rond het erfgoed Boelwerf (zie jaaroverzicht 2015).

 

DSC_0058

Ondertussen was iedereen voorzien van een natje en een droogje en was het gezellig keuvelen met onze leden.  Boelwerf ging weer uitvoerig over de tongen en was weer even toe aan een wederopstanding.

DSC_0066

Het zaaltje met de interviews

In een aparte zaaltje kon men op verschillende schermen de interviews bekijken die het afgelopen gemaakt werden door studenten van het RITS en voor de bekroonde reeks ‘De werkende mens’ van Canvas.

Aan al de aanwezigen bedankt voor de sympathie en de steun voor ons project. Met weer een honderdtal aanwezigen bewijst deze nieuw-jaarsreceptie dat Op Stoapel geen ééndagsvlieg is.  We blijven ons met hart en ziel inzetten voor de voormalige scheepswerf in Temse.Copyright Op Stoapel VZW   |   site by WebXclusive®, digital marketing agency

Facebook Iconfacebook like button