Zet een kraan voor je raam vannacht

Een ludieke en unieke benefietactie ten voordele van Op Stoapel vzw, erfgoedvereniging van de Boelwerf.

Oproep aan alle kranige Temsenaars en sympathisanten die een warm hart hebben voor erfgoed: laat het laatste icoon van de Boelwerf niet verloren gaan.

Het is al wreed genoeg dat de Boelwerf die, nota bene, de gemeente Temse op de wereldkaart heeft gezet, verloren is gegaan en diepe wonden heeft geslagen die nooit volledig zullen helen. Onze kinderen moeten weten dat het rijke Temse haar rijkdom niet alleen uit textiel, wissenmanden of klompen heeft gehaald maar ook dat de noeste arbeid van de Boelwerkers daar voor iets tussen zit. Steun daarom het initiatief van Op Stoapel door “vannacht” een kraan van de kunstenares Diana Coppens voor je raam te zetten.

Alle vervaardigde kranen zijn uniek, in twee versies, uit keramiek of porselein, niet één dezelfde, gepatineerd, gesigneerd, genummerd en van een batterijlichtje voorzien dat huis en hart zal verwarmen.

Gelimiteerde editie, richtprijs keramiek € 30/ stuk, richtprijs porselein € 45, kan ook als geschenk in cadeau verpakking geleverd worden = + € 15. Uiteraard mag er op benefietwijze ook meer betaald worden.

Bestellen kan vanaf heden bij bertolopaul@gmail.com

Alvast bedankt voor jullie steun. Het bestuur van Op Stoapel vzw

Onze voorzitter Eddy overhandigt op vrijdag 25 maart 2022 aan Minister van Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele een exemplaar van de kraan in keramiek.auteur: Paul Bertolo

 Copyright Op Stoapel VZW   |   site by WebXclusive®, digital marketing agency

Facebook Iconfacebook like button