Nieuwjaarsreceptie en lidmaatschap 2024
Logo
Nieuwsflash januari 2024

 

Gelukkig Nieuwjaar beste lezers van de nieuwsbrief !

 

Nog net op tijd voor de ...

 

Nieuwjaarsreceptie

zoals jullie wellicht nog wisten is deze gepland op zaterdag 13 januari 2024 om 14h00, in zaal de Arcke (5e verdieping) van AC De Zaat, Frans Boelplein 2, 9140 Temse. 

Alle leden zijn uitgenodigd op de nieuwjaarsreceptie, 

Indien je komt graag een seintje via mail: bertolopaul@gmail.com of info@opstoapel.org of telefoon: 0496 122 403

Er zal zoals in het verleden aan de toegang een jeton aan de leden worden overhandigd die kan uitgewisseld worden tegen een drankje naar keuze. 

Partners en sympathisanten zijn eveneens welkom maar ontvangen geen jeton.

voor wie nog geen lid is in 2024 ...

Lidmaatschap

Het lidmaatschap is onveranderd gebleven, niettegenstaande dat het budget dat we voor Bernisse hadden uitgetrokken aanzienlijk werd overschreden door de hogere brandstofprijzen als gevolg van de energiecrisis, en we durven terug beroep te doen op uw welwillendheid om lid van Op Stoapel te blijven en of te worden om onze werking te bekostigen en ander projecten te kunnen uitwerken en financieren.

Het lidgeld bedraagt € 15 (gewoon lid) of € 25 (erelid), graag storten op Op Stoapel vzw rekeningnummer:  

BE46 7370 3974 0236 van KBC,

BIC KREDBEBB. 

Bij ontvangst van het lidgeld wordt je een nieuwe lidkaart (geldig tot 31/12/2024) toegestuurd of overhandigd op de nieuwjaarsreceptie. 

 

 

Ga naar de website

GDPR

De privacy verklaring inzake gebruik van online media zoals de website en sociale media van Op Stoapel vzw zijn terug te vinden op https://opstoapel.org/privacy-policy-op-stoapel-vzw/

Op Stoapel vzw is een vereniging van enthousiaste vrijwilligers uit Temse die het rijke erfgoed van de scheepsbouw, en meer in het bijzonder de Boelwerf, wil onderzoeken, bewaren en op een originele manier ontsluiten voor een breed publiek.

Wilt u deel uitmaken van Op Stoapel vzw of wenst u specifieke informatie dan kan u ons contacteren via info@opstoapel.org
Wilt u ons steunen dan kan u lid worden van onze vereniging 
http://opstoapel.org/ledenwerking/contact/word-lid/ .

Facebook

Copyright © 2022 Op Stoapel vzw, Alle rechten voorbehouden.
Ons mailadres is:
info@opstoapel.org